Thursday, September 18, 2008

Upin Dan Ipin

Kali ni Firazzurri nak ajaq semua pembaca lupakan seketika pertelagahan antara 'kuasa-kuasa besar' di negara kita.. biaq pi kat depa... kita lupakan sat.. kita layan cerita kat bawah ni...hehehe...;-)




memang best beb citer ni.. layaaaannnnnn...!!!

11 comments:

Aboo said...

Alaaa...Kartun lak dahhh!

FirAzzurri said...

beb... this is the best 3d Animation made by malaysian for malaysian... kagum beb..kagum.. ;-)
"Geng the adventures begin" akan ditayangkan dalam masa terdekat...

nasruni said...

Salam ukhuwwah from Indonesia bro, saya nAsruni, nak kunjung silaturahim ke sini.
Subhanallah, musik dan sinetron Indonesia ternyata begitu disukai di Malaysia. Dan cerita upin dan ipin ini juga begitu diminati di INdonesia.
Semoga rumpun melayu tetap berjaya!
Jayalah...!!
http://nasruni.wordpress.com

nur aflah said...

Salam..

Macamne puasa tahun ni? Ada tinggal tak? he he..

Wah.. blog dia dah popular sampai ke seberang.. bagus tu.. :-)

Upin n Ipin is my daughter favorite cartoon. Termasuk mak dia gak.. hik hik

Ok.. Bye

Laxmana said...

Bro...

Pergh!!! Best btol la bro!

Jangan lu jadi macam 'mail' dalam video tu plak eh... Hahaha!

FirAzzurri said...

Salam..

nasruni, salam ukhuwah dari malaysia,ya semoga rumpun melayu nusantara terus maju hendaknya... ;-)

nuraflah, ala cik kak, kitorang takde 'keistimewaan' mcm kaum kak nur...hehehe.. kalau tertinggal puasa seribu tahun pun belum tentu dapat ganti... ;-) favrote your daughter ke favrote mak dia yg sebenaqnya ni...hehehe.. takpe.. ngaku je... ;-)

laxmana, mmg best bro, aku dh pringkat addcited dah ni..hahaha... mmg sempoi bak kata org penang... ;-)

Aboo said...

Firzzzooo...

Nak tanya...antara Nibong Tebal dgn Kulim ada 1 pekan!Apa nama pekan tu? Ishhh...Lupa2!

Roger!

Laxmana said...

Pekan tu namenyer "Pekan Antara Nibong Tebal And Kulim"...

Mwahahahaha!

daus said...

gua dari itu hari nak pekena upin & ipin ni tapi asyik miss je..dengar khabar angin kata best..betul ke beb?

daus said...

gua dari itu hari lagi asyik miss je nak pekena cerita upin & ipin ni..dengar khabar angin kata best..betul ke beb?

FirAzzurri said...

Salam..

aboo.. sepanjang nibong tebal ngan kulim bukan ada bnyk pekan ka.. lu tnya satu pekan mana nak tau pekan apa...heheh.. lu wikimapia jer beb...

laxmana...hahahah... pekan ape ker namenye tu bro... ;-)

daus... khabar angin yg ko dengar memang teramat sngt ke betulan nya..
ko kena pekena gak beb, kat tv9 mmg aku sendiri pun miss, pukul 7 beb, mana dan nk tgk, nk sedia juadah bukak posa lg..;-) ko masuk web ni beb...

http://www.upindanipin.com.my

memang terbaik-terbaik wa cakap lu.. tak rugi tgk beb.. hasil 3D terhebat anak bangsa kita... ;-)

Hos Web Site Anda Secara Percuma sekarang.

Free Website Hosting